31 Δεκ 2010

Ευχές

Θέλω με αυτήν την ανάρτηση να σας ευχηθώ για το αύριο, για κάθε αύριο. Να ευχηθώ αγάπη στη ζωή μας, κατανόηση, ευαισθησία, με όλο της το κόστος, ελευθερία, με όλη της την ευθύνη.

Και να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους μας. Να μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος ανεπηρέαστος, δεν υπάρχει άνθρωπος ανίκητος, αλώβητος, ανυπέρβλητος. Οι πιο δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που αντέχουν να ξανασηκωθούν μετά τις μεγαλύτερες πτώσεις. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους δίνουμε λόγο να ξανασηκωθούν. Γιατί αν δεν τους δώσουμε, μπορεί να μην ξανασηκωθούν. Και ο κόσμος γίνεται πιο φτωχός όταν χάνονται οι πιο αποφασισμένοι αγωνιστές του.

Θα πιώ απόψε στο όνομα της έγερσης. Στην έγερση συνειδήσεων, ηθών, χεριών και κεφαλιών, στον ξεσηκωμό της σάρκας και της σκέψης, στην ανέγερση ονείρων και πραγματικότητας. Στην υγειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αποφύγετε περιεχόμενο υβριστικό ή ανούσια προκλητικό. Είναι θέμα αμοιβαίας προσπάθειας να διατηρηθεί αυτός ο ιστοτόπος ως ένας ιστοτόπος με σεβασμό στη γνώμη, με καλή πρόθεση και συνεργατικότητα.